ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bloeur.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Bloeur δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ασφαλή συστήματα του τραπεζικού οργανισμού Eurobank EFG. Oι μηχανισμοί ασφάλειας των συναλλαγών που χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία LivePay της Τραπεζας Eurobank ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας. To LivePay χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας) Με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας, πληρώνετε τον υπάλληλο της μεταφορικής (courier). Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος και ανεξαρτήτου βάρους. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στο χώρο σας απο τον διανομέα COURIER και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται το κατάστημα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάρτα σας ή επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail της εταιρείας μας info@bloeur.gr για να σας ενημερώσουμε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό παραγγελία σας. Η Bloeur έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος (SSL 128 bit encryption). Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Η bloeur επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΑΓΟΡΕΣ

ΑΦΟΎ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΤΕ, ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΌΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΛΗΡΩΜΉΣ. Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ ΣΑΣ ΜΕ E-MAIL ΕΝΤΌΣ 24ΏΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΊ ΌΤΙ ΕΛΉΦΘΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΕΝ ΛΌΓΩ E-MAIL ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΑΣ ΈΓΙΝΕ ΔΕΚΤΉ. ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΌΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΊ ΤΡΌΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΉΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΊ ΣΕ ΧΡΈΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ ΣΑΣ ΑΦΟΎ ΠΡΏΤΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΕΝΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗΣ ΚΆΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΌΧΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΟΥΣΙΏΔΗ ΛΆΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ, ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΎΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ.

Bloeur
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
FEAR OF MISSING OUT?
© 2017 www.bloeur.gr, all rights reserved - Web Design by NetPlanet