ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με συνεργαζόμενο με την επιχείρηση μας Courier στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

 

Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω ACS Courier ή συνεργαζόμενου courier εντός πέντε ή επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η αποστολή με αντικαταβολή είναι δωρεάν στην Ελλαδα για όλα τα είδη μας με αξία άνω των 50 ευρώ. Τα κόστη αποστολών για αγορές κάτω των 50 ευρώ είναι 5 ευρώ/αποστολή το οποίο κόστος το χρεώνεται ο πελάτης και το πληρώνει κατά την παραλαβή της παραγγελίας του στην Courier. Οι αποστολές στην Ευρώπη είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 190 ευρώ.

Για αποστολές στο εξωτερικό εκτός Ευρώπης τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bloeur.gr

Bloeur
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
FEAR OF MISSING OUT?
© 2017 www.bloeur.gr, all rights reserved - Web Design by NetPlanet